One tv , I pari ekran qe transmeton ne HD ne qarkun e Vlores dhe me gjere. Me nje format News ,One tv transmeton live ne 24 ore , informacionin me te fundit ... Dr tichenor mouthwash family dollar2005 infiniti g35 ecu pinout

main dengan tuan tanah